Αποστολές

Καλώς ήρθατε στην Catermarket Limited, την καλύτερη επιλογή για επαγγελματικό εξοπλισμό κουζίνας κορυφαίας ποιότητας. Ανακαλύψτε την απρόσκοπτη εμπειρία αποστολής μας, προσαρμοσμένη στις γαστρονομικές σας ανάγκες:

1. Έξοδα παράδοσης για εξοπλισμό κουζίνας

 • Λεμεσός: €70
 • Πάφος: €150
 • Λευκωσία και Αγία Νάπα: €50
 • Λάρνακα: ΔΩΡΕΑΝ

2. Γρήγορη και αποτελεσματική παράδοση εμπορικού εξοπλισμού κουζίνας

 • Βασιστείτε στα δικά μας μεταφορικά μέσα και τις αξιόπιστες υπηρεσίες ταχυμεταφορών για γρήγορες και ασφαλές παραδόσεις των βασικών ειδών της εμπορικής κουζίνας σας.

3. Παρακολουθήστε την Εμπορική σας Παραγγελία Κουζίνας

 • Μετά την παραγγελία θα παραλάβετε ένα email επιβεβαίωσης με λεπτομέρειες παρακολούθησης για ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την παράδοση του εμπορικού εξοπλισμού κουζίνας σας.

4. Ευέλικτες λύσεις αποστολής για επαγγελματικές κουζίνες

 • Κατανοούμε τις μοναδικές απαιτήσεις των επαγγελματικών κουζινών και προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές αποστολής που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

5. Παγκόσμια αποστολή για επαγγελματίες της κουζίνας

 • Εξερευνήστε τις διεθνείς μας επιλογές αποστολής για πελάτες στον κλάδο της μαγειρικής εκτός Κύπρου. Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας για εξατομικευμένες λύσεις και προσφορές.

6. Ασφαλής παράδοση για συσκευές κουζίνας

 • Οι αξιόπιστοι συνεργάτες μας για φορτηγά και ταχυμεταφορές διασφαλίζουν την ασφαλή παράδοση του επαγγελματικού σας εξοπλισμού κουζίνας.

7. Επιλογή παραλαβής από την αποθήκη

 • Οι πελάτες που επιθυμούν να παραλάβουν οι ίδιοι τον επαγγελματικό τους εξοπλισμό κουζίνας από την αποθήκη μας παρακαλούμε όπως ενημερώνουν έγκαιρα την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας μέσω email: info@catermarket.com.cy ή τηλεφωνικά στο 99 565506 για να προγραμματιστεί η κατάλληλη ώρα παραλαβής.

Η επιλογή αυτή σας επιτρέπει να επιλέξετε τον τύπο μεταφοράς που επιθυμείτε και σας προσφέρει την ευελιξία να τη διαχειριστείτε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

8. Χρόνος διεκπεραίωσης παραγγελίας

 • Για τη διασφάλιση της σωστής προετοιμασίας κάθε παραγγελίας, απαιτούνται τουλάχιστον 3 ημέρες. Ο χρόνος αυτός μας επιτρέπει να επιθεωρούμε σχολαστικά, να συσκευάζουμε και να παραδίδουμε τον εξοπλισμό σας, διασφαλίζοντας ότι πληροί τα αυστηρά ποιοτικά μας πρότυπα.

Αυτή η σύντομη περίοδος αναμονής αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης μας να παρέχουμε αριστεία σε κάθε παραγγελία. Εκτιμούμε την κατανόηση και την υπομονή σας καθώς προσπαθούμε να σας παρέχουμε τον υψηλότερης ποιότητας επαγγελματικό εξοπλισμό τροφοδοσίας και εμπορικής κουζίνας.

9. Απλοποιημένες επιστροφές για συσκευές κουζίνας

 • Ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών για απλές οδηγίες σχετικά με τις επιστροφές και τις ανταλλαγές των συσκευών κουζίνας σας.

Εμπιστευτείτε την Catermarket Limited για αποτελεσματική και οικονομική αγορά και αποστολή εμπορικού εξοπλισμού κουζίνας σε ολόκληρη την Κύπρο και το εξωτερικό.

Για περαιτέρω βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: info@catermarket.com.cy ή στο τηλέφωνο 99 565506. Μεταμορφώστε την κουζίνα σας σήμερα με τις υψηλής ποιότητας εμπορικές μας λύσεις!

Scroll to Top