Πολιτική Εγγύησης

Στην Catermarket Limited, στεκόμαστε στην ποιότητα και την αξιοπιστία του επαγγελματικού μας εξοπλισμού εστίασης. Εξοικειωθείτε με την πολιτική εγγύησης για μια διαφανή και χωρίς ανησυχία εμπειρία:

Εγγύηση καινούργιου επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης

Προσφέρουμε εγγύηση ενός (1) έτους σε όλο τον καινούριο επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης. Αυτή η εγγύηση καλύπτει τυχόν κατασκευαστικά ελαττώματα και διασφαλίζει ότι η αγορά σας πληροί τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης.

Εγγύηση μεταχειρισμένου εξοπλισμού

Για τους αξιότιμους πελάτες μας που αγοράζουν μεταχειρισμένο εξοπλισμό, παρέχουμε εγγύηση ενός (1) μηνός. Αυτή η εγγύηση καλύπτει τη λειτουργικότητα του εξοπλισμού, προσφέροντας την ησυχία σας για την αρχική σας χρήση.

Κάλυψη εγγύησης

Οι εγγυήσεις μας καλύπτουν ελαττώματα που προκύπτουν από την κανονική χρήση και τη σωστή συντήρηση του εξοπλισμού. Εξαιρούνται από την εγγύηση ζημιές που προκαλούνται από κακή χρήση, αμέλεια, μη εξουσιοδοτημένες τροποποιήσεις ή φυσική φθορά.

Διαδικασία αξίωσης

Στην απίθανη περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα που καλύπτεται από την εγγύηση, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας μέσω email: info@catermarket.com.cy ή στο τηλέφωνο 99 565506.

Επιλογές επίλυσης

Με την παραλαβή της αξίωσής σας, το αίτημα σας εξετάζεται άμεσα. Οι λύσεις μπορεί να περιλαμβάνουν επισκευή, αντικατάσταση ή, εάν είναι απαραίτητο, επιστροφή χρημάτων για τον επηρεαζόμενο εξοπλισμό.

Περιορισμοί

πολιτική εγγύησης δεν μεταβιβάζεται και ισχύει μόνο για τον αρχικό αγοραστή του εξοπλισμού. Οι αξιώσεις εγγύησης πρέπει να υποβληθούν εντός της καθορισμένης περιόδου εγγύησης.

Ικανοποίηση πελατών

Για απορίες ή ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική εγγύησης, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: info@catermarket.com.cy ή στο τηλέφωνο 99 565506.

Εμπιστευτείτε την Catermarket Limited, για την ποιότητα του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης. Εμπιστευτείτε μας για να υποστηρίξουμε τις γαστρονομικές σας προσπάθειες με αξιόπιστες εγγυήσεις.

Εξερευνήστε την κορυφαία συλλογή επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης σήμερα!

Scroll to Top