Εξυπηρέτηση Μετά την Πώληση

Ο γαστρονομικός σας συνεργάτης

Η Catermarket Limited είναι υπερήφανη για την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης μετά την πώληση, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και ικανοποιητική εμπειρία πολύ μετά την αγορά σας. Ως αφοσιωμένος συνεργάτης σας, η δέσμευσή μας εκτείνεται πέρα από την παροχή εμπορικού εξοπλισμού.

Τι είναι εξυπηρέτηση για μας, μετά την πώληση:

Τεχνική υποστήριξη

Βασιστείτε στην εσωτερική μας εξειδικευμένη ομάδα τεχνικής υποστήριξης με τους εξωτερικούς μας συνεργάτες για απαράμιλλη τεχνογνωσία, για την αντιμετώπιση τυχόν ερωτημάτων ή ανησυχιών σχετικά με τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό κουζίνας. Η δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε αξιόπιστη τεχνική βοήθεια.

Αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων

Στην απίθανη περίπτωση προβλήματος, η ανταποκρινόμενη μας εξυπηρέτηση μετά την πώληση προσανατολίζεται στην ταχεία και αποτελεσματική επίλυση, ελαχιστοποιώντας το χρόνο διακοπής λειτουργίας και διασφαλίζοντας ότι η κουζίνα σας λειτουργεί με κορυφαία απόδοση.

Περιεκτική καθοδήγηση συντήρησης

Επωφεληθείτε από την ολοκληρωμένη καθοδήγηση σχετικά με τη συντήρηση του εξοπλισμού κουζίνας, ώστε να έχει καλύτερη απόδοση και παράταση της διάρκειας ζωής της. Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση μας δεσμεύεται να διατηρεί τον εμπορικό εξοπλισμό της κουζίνας σας σε εξαιρετική κατάσταση.

Τακτικές ενημερώσεις και συμβουλές

Θα έχετε τακτικές ενημερώσεις και πολύτιμες συμβουλές για τη φροντίδα του εξοπλισμού. Στόχος μας είναι να σας ενδυναμώσουμε με γνώσεις που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα της εμπορικής σας κουζίνας.

Αποθέματα Ανταλλακτικών

Να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η Catermarket Limited έχει εκτεταμένα αποθέματα ανταλλακτικών για τους αξιότιμους πελάτες μας. Αυτό διασφαλίζει την άμεση πρόσβαση στα ανταλλακτικά εξαρτήματα, συμβάλλοντας στην απρόσκοπτη λειτουργία του εξοπλισμού της κουζίνας σας.

Τεχνικοί πλήρους απασχόλησης

Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση μας ξεπερνά τα συνηθισμένα, απασχολώντας τεχνικούς πλήρους απασχόλησης. Αυτοί οι ειδικοί είναι αφοσιωμένοι στο σέρβις και την επιδιόρθωση τυχόν ζημιών στον εξοπλισμό σας ανά πάσα στιγμή. Απολαύστε την ηρεμία που έρχεται με το να γνωρίζετε ότι η κουζίνα σας υποστηρίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Επικοινωνία φιλική προς το χρήστη

Συνδεθείτε αβίαστα με την ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση μέσω διαφόρων καναλιών επικοινωνίας, όπως email, τηλέφωνο και ηλεκτρονική υποστήριξη. Εξασφαλίζουμε φιλική προς τον χρήστη επικοινωνία για την εξυπηρέτησή σας.

Σχόλια για συνεχή βελτίωση

Εκτιμούμε τα σχόλια σας. Μοιραστείτε τις εμπειρίες και τις προτάσεις σας για συνεχή βελτίωση, συμβάλλοντας στη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Επιλέξτε την Catermarket Limited όχι μόνο ως προμηθευτή, αλλά ως τον έμπιστο συνεργάτη σας, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες σε εμπορικό εξοπλισμό και τεχνική υποστήριξη. Για εξαιρετική εξυπηρέτηση σε εμπορικό εξοπλισμό και τεχνική υποστήριξη κάθε είδους, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση μέσω email στο info@catermarket.com.cy ή στο τηλέφωνο 99 565506.

Σας ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε την Catermarket Limited για τις ανάγκες σας σε επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης.

Scroll to Top