Πολιτική Απορρήτου

Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2024

Η Πολιτική Απορρήτου της Catermarket Limited, η οποία έχει σχεδιαστεί για να σας ενημερώνει σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία. Σεβόμαστε το απόρρητο σας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα δεδομένα σας.

Πληροφορίες που συλλέγουμε

Προσωπικά στοιχεία: Όταν εγγράφεστε στον ιστότοπο μας, συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία όπως:

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Όνομα και επίθετο
  • Τηλεφωνικός αριθμός
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Διεύθυνση, Νομός, Επαρχία, Ταχυδρομικός κώδικας, Πόλη, Χώρα
  • Cookies και δεδομένα χρήσης

Περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες:

Εάν επιλέξετε να διαφημίσετε προϊόντα στην πλατφόρμα μας, συλλέγουμε τις πληροφορίες που παρέχετε για τη δημιουργία και τη διαχείριση των καταχωρήσεων σας.

Δεδομένα χρήσης:

Συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπο μας, συμπεριλαμβανομένων των σελίδων που έχετε επισκεφτεί, του χρόνου που αφιερώσατε και άλλων αναλυτικών πληροφοριών.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Λογαριασμοί χρηστών:

Τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία και τη διαχείριση του λογαριασμού σας, παρέχοντάς σας μια εξατομικευμένη και αποτελεσματική εμπειρία στην πλατφόρμα μας.

Διαφημίσεις προϊόντων:

Για χρήστες που διαφημίζουν προϊόντα, τα στοιχεία που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία και την εμφάνιση καταχωρίσεων στην πλατφόρμα μας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Επικοινωνία:

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τον λογαριασμό σας, τις συναλλαγές σας και σημαντικές ενημερώσεις.

Βελτίωση των υπηρεσιών μας:

Τα δεδομένα χρήσης μας βοηθούν να αναλύσουμε την απόδοση του ιστότοπου και να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήστη.

Κοινή χρήση των πληροφοριών σας

Διαφημιστικοί συνεργάτες:

Για χρήστες που διαφημίζουν προϊόντα, οι σχετικές πληροφορίες ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε δυνητικούς αγοραστές ως μέρος της προβολής της διαφήμισης.

Νομική συμμόρφωση:

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σας για να συμμορφωθούμε με νομικές υποχρεώσεις, να επιβάλλουμε τις πολιτικές μας ή να απαντήσουμε σε νομικά αιτήματα.

Οι επιλογές σας

Εξαίρεση:

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από διαφημιστικές επικοινωνίες ακολουθώντας τις οδηγίες κατάργησης εγγραφής που παρέχονται στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

Επεξεργασία των στοιχείων σας:

Μπορείτε να ελέγξετε και να επεξεργαστείτε τα στοιχεία του λογαριασμού σας ανά πάσα στιγμή.

Ασφάλεια δεδομένων

Χρησιμοποιούμε μέτρα του κλάδου για να προστατεύσουμε τα δεδομένα σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη ή τροποποίηση. Ωστόσο, καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω Διαδικτύου ή ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι απολύτως ασφαλής. Επομένως, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.

Διαφημίσεις και σύνδεσμοι τρίτων

Ο ιστότοπος μας μπορεί να περιέχει διαφημίσεις και συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο αυτών των τρίτων. Διαβάστε τις πολιτικές απορρήτου τους πριν δώσετε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.

Google Analytics, Google Captures, Google Maps και Facebook Pixels

Στην Catermarket Limited, χρησιμοποιούμε διάφορες υπηρεσίες τρίτων για να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών και να συγκεντρώσουμε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα του ιστότοπου και τη συμπεριφορά των χρηστών.

Το Google Analytics χρησιμοποιείται για την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το Google Captures και οι Χάρτες Google χρησιμοποιούνται για την παροχή ακριβών υπηρεσιών που βασίζονται στην τοποθεσία, όπως ο εντοπισμός των φυσικών μας καταστημάτων ή συμβάντων.

Επιπλέον, τα Facebook Pixel χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση μετατροπών από διαφημίσεις Facebook, τη βελτιστοποίηση της στόχευσης διαφημίσεων και τη δημιουργία κοινού για μελλοντικές διαφημιστικές καμπάνιες.

Αυτές οι υπηρεσίες ενδέχεται να συλλέγουν προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και cookies, για να παρέχουν τις λειτουργίες τους. Να είστε βέβαιοι ότι δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια και το απόρρητο των δεδομένων σας και οποιεσδήποτε πληροφορίες συλλέγονται χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για σκοπούς βελτίωσης των υπηρεσιών μας και βελτίωσης της εμπειρίας περιήγησής σας.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε στη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτές τις υπηρεσίες τρίτων, σύμφωνα με τις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου τους. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες ή ερωτήσεις σχετικά με τον χειρισμό των προσωπικών σας στοιχείων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το απόρρητό σας είναι σημαντικό για εμάς και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε την προστασία των δεδομένων σας.

Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική

Ενδέχεται να ενημερώσουμε την Πολιτική Απορρήτου μας για να αντικατοπτρίζουμε τις αλλαγές στις πρακτικές μας. Σας συνιστούμε να ελέγχετε περιοδικά αυτήν την πολιτική για τυχόν αλλαγές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση info@catermarket.com.cy ή στο τηλέφωνο 99 565506.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Catermarket Limited. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και είμαστε δεσμευμένοι στην προστασία του απορρήτου σας.

Scroll to Top