Όροι και Προϋποθέσεις

Καλώς ήρθατε στους Όρους και Προϋποθέσεις της Catermarket Limited. Με την πρόσβαση στον ιστότοπο μας και τη χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με τους όρους που περιγράφονται παρακάτω. Παρακαλώ διαβάστε τα προσεκτικά.

Εγγραφή και λογαριασμοί χρηστών

Ευθύνες χρήστη:

Κατά την εγγραφή σας στην πλατφόρμα μας, συμφωνείτε να παρέχετε ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των διαπιστευτηρίων του λογαριασμού σας.

Οδηγίες περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστη:

Σε ευθυγράμμιση με τη δέσμευση της Catermarket Limited να παρέχει μια πλατφόρμα εστιασμένη στα επαγγελματικά πρότυπα, έχουμε θεσπίσει συγκεκριμένες οδηγίες για το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες. Ελέγξτε προσεκτικά τα ακόλουθα:

Αποδεκτές κατηγορίες:

Το περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες περιορίζεται σε εξοπλισμό και προϊόντα που σχετίζονται με ξενοδοχεία, εμπορικές κουζίνες και τον κλάδο της εστίασης. Οι καταχωρίσεις εκτός αυτών των κατηγοριών ενδέχεται να υπόκεινται σε κατάργηση.

Ακρίβεια περιεχομένου:

Οι χρήστες είναι υπεύθυνοι για τη διασφάλιση της ακρίβειας και της νομιμότητας του περιεχομένου που υποβάλλουν, συμπεριλαμβανομένων των περιγραφών των προϊόντων, της τιμολόγησης και της διαθεσιμότητας. Παραπλανητικές ή ανακριβείς πληροφορίες μπορεί να οδηγήσουν στην κατάργηση της καταχώρισης.

Προδιαγραφές φωτογραφίας:

Οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προδιαγραφές:

  • Ανάλυση: 1200 x 1200 pixel
  • Μορφή: Τετράγωνο

Απαγορευμένο περιεχόμενο:

Καταχωρίσεις που περιέχουν περιεχόμενο που δεν σχετίζεται με επαγγελματικό εξοπλισμό κουζίνας δεν θα γίνονται δεκτές.

Συμμόρφωση με τις Οδηγίες:

Οι χρήστες πρέπει να συμμορφώνονται με αυτές τις οδηγίες για να εξασφαλίσουν μια συνεπή και υψηλής ποιότητας εμπειρία για όλους τους επισκέπτες της πλατφόρμας Catermarket Limited.

Η μη συμμόρφωση με αυτές τις οδηγίες μπορεί να οδηγήσει σε μη έγκριση του υποβληθέντος περιεχομένου που δημιουργείται από τους χρήστες. Η Catermarket Limited διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει αυτές τις οδηγίες για να διατηρήσει την αξιοπιστία της πλατφόρμας μας.

Συναλλαγές

Αγορά και πώληση:

Οι συναλλαγές που ξεκινούν μέσω της πλατφόρμας μας είναι συμφωνίες μεταξύ αγοραστών και πωλητών. Η Catermarket Limited δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος σε αυτές τις συναλλαγές και δεν εγγυάται την ποιότητα, την ασφάλεια ή τη νομιμότητα των προϊόντων.

Πολιτική τιμολόγησης

Στην Catermarket Limited, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές για τη γκάμα του επαγγελματικού μας εξοπλισμού εστίασης, καινούργιου και μεταχειρισμένου. Η δομή των τιμών μας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει διαφάνεια και αξία στους πελάτες μας. Σημειώστε ότι όλες οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι ο ΦΠΑ θα προστεθεί στην τελική σας αγορά, σύμφωνα με τους ισχύοντες φορολογικούς κανονισμούς. Πιστεύουμε στη σαφήνεια και την ειλικρίνεια στις τιμές μας, διασφαλίζοντας ότι έχετε σαφή κατανόηση του κόστους που συνεπάγεται η αγορά σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την τιμολογιακή μας πολιτική ή χρειάζεστε βοήθεια με την παραγγελία σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ειδική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας. Εκτιμούμε την επιχείρησή σας και ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Ειδοποίηση προϊόντων που υποβάλλονται από τον χρήστη

Στη δέσμευσή μας για διαφάνεια, λάβετε υπόψη σας ότι όλα τα προϊόντα που υποβάλλονται από χρήστες, και όχι απευθείας από την Catermarket Limited, θα φέρουν ευδιάκριτη σήμανση για σαφή αναγνώριση. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Catermarket Limited δεν εγγυάται την ποιότητα, την ασφάλεια ή τη νομιμότητα του περιεχομένου που δημιουργείται από τους χρήστες. Αυτή η σήμανση χρησιμεύει ως οπτική ένδειξη, υποδεικνύοντας την προέλευση των προϊόντων και επιτρέποντας στους επισκέπτες να κάνουν διαφοροποίηση μεταξύ των προϊόντων που αναφέρονται από την Catermarket Limited και εκείνων που υποβάλλονται από τους χρήστες. Η διάκριση αυτή ενισχύει τη διαφάνεια και την εμπιστοσύνη που παρέχει η πλατφόρμα μας.

Απόρρητο

Απόρρητο χρήστη:

Η Catermarket Limited εκτιμά το απόρρητο των χρηστών. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα μας, συμφωνείτε με τους όρους που περιγράφονται στην Πολιτική Απορρήτου μας.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Ιδιοκτησία περιεχομένου:

Οι χρήστες διατηρούν την κυριότητα των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας στο περιεχόμενο που υποβάλλουν. Με τη δημοσίευση περιεχομένου στην πλατφόρμα μας, οι χρήστες παραχωρούν στην Catermarket Limited μια μη αποκλειστική άδεια χρήσης χωρίς δικαιώματα για τη χρήση, την προβολή και τη διανομή του περιεχομένου.

Περιορισμός Ευθύνης

Χρήση με δική σας ευθύνη:

Η χρήση της πλατφόρμας μας γίνεται με δική σας ευθύνη. Η Catermarket Limited δεν ευθύνεται για άμεσες, έμμεσες, τυχαίες ή απρόβλεπτες ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση του ιστότοπου ή των υπηρεσιών από εσάς.

Αλλαγές στους Όρους και Προϋποθέσεις

Ενημερώσεις πολιτικής:

Η Catermarket Limited ενδέχεται να αναθεωρήσει αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις ώστε να αντικατοπτρίζουν τις αλλαγές στις υπηρεσίες μας ή τις νομικές απαιτήσεις. Οι χρήστες θα ενημερωθούν για σημαντικές αλλαγές.

Ισχύον Νόμος

Δικαιοδοσία:

Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις διέπονται από τους νόμους της Κύπρου. Οποιεσδήποτε διαφορές προκύψουν από τη χρήση της πλατφόρμας μας θα επιλύονται μέσω διαιτησίας ή στα δικαστήρια της Κύπρου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@catermarket.com.cy ή στο τηλέφωνο 99 565506.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Catermarket Limited. Εκτιμούμε την κατανόησή σας και την συνεργασία σας για την τήρηση αυτών των όρων με στόχο τη δημιουργία ασφαλούς διαδικτυακού περιβάλλοντος.

Scroll to Top