Πολιτική Πληρωμών

Στην Catermarket Limited, προσφέρουμε διάφορες επιλογές πληρωμής για εξυπηρέτηση των πελατών μας:

Τραπεζικά εμβάσματα

Πραγματοποιήστε πληρωμές με ασφάλεια μέσω τραπεζικού εμβάσματος στον IBAN μας:
CY50 0050 0349 0003 4901 H280 0901
SWIFT: HEBACY2N
Φροντίστε να αναφέρετε τον αριθμό του τιμολογίου σας για ομαλή συναλλαγή.

Αντικαταβολή

Επιλέξτε την ευκολία πληρωμής με μετρητά κατά την παράδοση. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη για τη διευκόλυνσή σας κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από την αποθήκη μας.

Πληρωμές με πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Δεχόμαστε πληρωμές με πιστωτική και χρεωστική κάρτα για να παρέχουμε μια απρόσκοπτη και ασφαλή εμπειρία συναλλαγής. Τα στοιχεία της κάρτας σας αντιμετωπίζονται με τη μέγιστη προσοχή και δεν αποθηκεύονται μετά τη συναλλαγή.

Επιταγές ημέρας

Δεχόμαστε πληρωμές με επιταγές ημέρας. Απλώς δώστε την επιταγή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από την αποθήκη μας.

Διαφανείς πληροφορίες νομίσματος

Όλες οι συναλλαγές διεκπεραιώνονται σε Ευρώ (€). Για πελάτες εξωτερικού, σημειώστε ότι ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις μετατροπής νομισμάτων. Επικοινωνήστε με την τράπεζά σας για λεπτομέρειες.

Βοήθεια πληρωμών και ερωτήσεις

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια με τη διαδικασία πληρωμής, η αποκλειστική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: info@catermarket.com.cy ή στο τηλέφωνο 99 565506.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Catermarket Limited. Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε με τις ανάγκες σας σε εξοπλισμό εστίασης και εμπορικής κουζίνας.

Scroll to Top