Σχετικά με την Catermarket

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της Catermarket Limited – Ο Έμπιστος Συνεργάτης σας στην αναβάθμιση του επαγγελματικού σας χώρου εστίασης.

Η Catermarket, η οποία ιδρύθηκε το 2018 από τον Γιαννάκη Τοφαρίδη, έγινε γρήγορα φάρος στην Κύπρο για επαγγελματίες που αναζητούν κορυφαίο καινούργιο και μεταχειρισμένο εμπορικό εξοπλισμό μαζικής εστίασης (catering). Η δέσμευσή μας για ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και οι εξαιρετικές υπηρεσίες μας, μας διακρίνουν ως ειδικούς του κλάδου σε παγκύπρια βάση.

Η δέσμευση μας

Στην Catermarket, καταλαβαίνουμε ότι μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα είναι η καρδιά κάθε γαστρονομικού εγχειρήματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ειδικευόμαστε στην αγορά και πώληση μιας μεγάλης ποικιλίας εμπορικού εξοπλισμού εστίασης υψηλής ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι κάθε κουζίνα, από νεοσύστατες επιχειρήσεις έως εδραιωμένες επιχειρήσεις, έχει πρόσβαση στα εργαλεία που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν.

Γιατί να επιλέξετε την Catermarket

Εξειδίκευση
Η εμπειρία μας στον κλάδο, μας δίνει την δυνατότητα να σας προσφέρουμε τις καλύτερες εμπορικές λύσεις κουζίνας.

Διασφάλιση Ποιότητας
Η δέσμευση μας για την αριστεία αντανακλάται στην ποιότητα των προϊόντων μας. Είτε αγοράζετε είτε πουλάτε, μην περιμένετε τίποτα λιγότερο από τα καλύτερα.

Ανταγωνιστικές τιμές
Πιστεύουμε στο να κάνουμε την ποιότητα προσβάσιμη. Οι ανταγωνιστικές τιμές μας διασφαλίζουν ότι έχετε την καλύτερη αξία για την επένδυση σας.

Γρήγορη, άμεση, σοβαρή και υπεύθυνη εξυπηρέτηση
Πέρα από τις συναλλαγές, δίνουμε προτεραιότητα στην ικανοποίησή σας. Η αφοσιωμένη ομάδα μας παρέχει αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη για να διατηρεί την κουζίνα σας απρόσκοπτη.

Αναβαθμίστε τη γαστρονομική σας εμπειρία
Εξερευνήστε την εκτεταμένη γκάμα νέων και μεταχειρισμένων εμπορικών εξοπλισμών εστίασης, σχολαστικά σχεδιασμένη για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες του γαστρονομικού τοπίου. Στην Catermarket Limited δεν είμαστε απλώς ο προμηθευτής σας, είμαστε ο γαστρονομικός σας συνεργάτης, δεσμευμένοι να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε την τελειότητα σε κάθε πιάτο.

Scroll to Top